Logo Decoproject Wit

ProjectVLoeren

Decoproject beeldmerk

projectvLOEREN voor jouw interieurproject

Always ahead

Heb je een projectvloer nodig voor jouw interieur? Dan helpen wij jou graag verder! Onderhoud, functionaliteit, geluidabsorptie en veiligheid zijn belangrijke zaken als het gaat om het kiezen van projectvloeren. Wij denken graag mee over de meest geschikte vloer voor jouw ruimte en houden daarbij ook rekening met het ontwerp, trends en innovaties. Zo kunnen wij ook goed adviseren op het gebied van duurzame alternatieven, zoals een CO2-neutrale vloer!

Decoproject beeldmerk

Projectvloeren zijn sfeermakers van een ruimte

Een groot assortiment

Wij bieden passende oplossingen voor specifieke wensen. Er zijn verschillende opties beschikbaar, zoals tapijt, betonlookvloeren, tapijttegels, vinyl- en PVC vloeren. Betonlook vloeren hebben een lange levensduur en zijn eenvoudig te onderhouden. PVC gaat lang mee, is hygiënisch en in veel verschillende designs verkrijgbaar en tapijt is erg gunstig voor geluidabsorptie. Op welke projectvloer zet jij in?

Decoproject beeldmerk

WE KUNNEN NIET WACHTEN OM MET JOUW PROJECT
AAN DE SLAG TE GAAN

Wij werken aan méér dan projectinrichting. Met aandacht & passie bouwen we interieurprojecten op maat en verbinden ze met organisaties. Wat ons uniek maakt is dat wij alle disciplines voor jouw interieuroplossing in huis hebben. Wij bedenken, maken en optimaliseren interieuroplossingen die bijdragen aan de groei van jouw bedrijf.

WAAR ZET JIJ OP IN?

Logo Decoproject Wit
Scroll naar boven