Logo Decoproject Wit

projectVerlichting

Decoproject beeldmerk

projectVerlichting voor jouw interieur project

Always ahead

Verlichting is van grote invloed op een interieur. Het juiste licht zorgt ervoor dat elk product de uitstraling krijgt die het verdient, met een snellere verkoop als resultaat! De juiste verlichting zorgt ook voor een fijne sfeer en dat mensen zich op hun gemak voelen. Een lichtplan op maat kun je los aanvragen, maar we kunnen ook projectverlichting opnemen in het hele interieurplan.

Decoproject beeldmerk

Verlichting in de retail

Praktisch en aantrekkelijk

Specifiek voor de retailomgeving is verlichting een cruciale factor die de koopervaring van klanten aanzienlijk beïnvloedt. Het juiste licht zorgt voor een aantrekkelijke presentatie van de producten, maar het kan ook de stemming van de consument beïnvloeden en de winkelbeleving versterken. Elke winkel is uniek en verdient daarom passende verlichting. Onze selectie van retailverlichting is zowel esthetisch als praktisch en draagt daarom bij aan een succesvolle winkelomgeving.

Decoproject beeldmerk

Projectverlichting op maat

Turnkey verlichtingsproject

Decoproject beeldmerk

Wat is de meerwaarde van projectverlichting?

Verlichtingsoplossingen

Projectverlichting gaat verder dan alleen de basisverlichting. Het biedt een meerwaarde voor verschillende branches. Zo kun je zorgen voor optimale werkomstandigheden door de juiste lichtsterkte, extra sfeer geven aan een ruimte, producten op een mooie manier uitlichten of de routing van een ruimte benadrukken. Wij maken ook ontwerpen op maat, zodat we jouw branding zelfs kunnen doorvertalen in de verlichting. Onze interieurspecialisten adviseren je graag bij het vinden van de juiste stijlvolle en praktische verlichting voor jouw interieurproject.

Retailconcept met projectverlichting voor jouw interieurproject

Retailconcept met projectverlichting voor jouw interieurproject

Decoproject beeldmerk

WE KUNNEN NIET WACHTEN OM MET JOUW PROJECT
AAN DE SLAG TE GAAN

Wij werken aan méér dan projectinrichting. Met aandacht & passie bouwen we interieurprojecten op maat en verbinden ze met organisaties. Wat ons uniek maakt is dat wij alle disciplines voor jouw interieuroplossing in huis hebben. Wij bedenken, maken en optimaliseren interieuroplossingen die bijdragen aan de groei van jouw bedrijf.

WAAR ZET JIJ OP IN?

Logo Decoproject Wit
Scroll naar boven