Logo Decoproject Wit

Tandheelkunde

Decoproject beeldmerk

Het belang van een praktisch interieur
voor tandartspraktijken

Always ahead

Het interieur van een tandartspraktijk speelt een cruciale rol bij het creëren van een comfortabele en vertrouwde omgeving voor patiënten. Bij Decoproject begrijpen we het belang van een praktisch interieur voor jouw tandartspraktijk. Een doordacht ontwerp kan niet alleen de patiëntervaring verbeteren, maar ook de efficiëntie van je kliniek verhogen. Het is onze missie om samen een passend interieur voor jouw tandartspraktijk te bedenken, ontwerpen en bouwen. Op een innovatieve en verrassende manier. Als expert in de branche kunnen we jou volledig ontzorgen tijdens de realisatie van jouw praktijkinrichting.

Decoproject beeldmerk

Herkenbaar probleem?

Tijd voor verandering

Heb jij verhuis- of verbouwplannen voor jouw praktijk, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dat begrijpen wij bij Decoproject helemaal. Tijdens het ontwerpen van een interieur voor een tandartspraktijk moet je over veel zaken nadenken. De logistieke routing, richtlijnen voor infectiepreventie, installatiewerk van waterleidingen en meer. Bij Decoproject zijn we gespecialiseerd in op maat gemaakte interieurontwerpen voor tandartspraktijken.

Decoproject beeldmerk

Expertise in het ontwerpen van een geschikt
interieur voor tandartspraktijken

Vijftien jaar ervaring

Wij begrijpen de specifieke behoeften en uitdagingen van de medische omgevingen. Theo Beunk is een deskundige en creatieve ontwerper en heeft goed zicht op alle vereisten voor het interieur van een tandartspraktijk. Naast de praktische indeling, zorgen we er ook voor dat het een prettige werkomgeving is waarin zowel patiënten als medewerkers zich op hun gemak voelen.

Wij kunnen turnkey praktijkinrichtingen realiseren, dus van ontwerp tot oplevering. De behandelruimtes die wij ontwerpen zijn onafhankelijk van de leverancier van de behandelstoel. Indien gewenst kunnen we ook de volledige bouwbegeleiding op ons nemen. Van vloeren, wanden en plafonds tot verlichting en maatwerk praktijk meubelen.

Decoproject beeldmerk

Een tandartspraktijk inrichten

Interieurspecialist praktijkinrichtingen

Wij kennen de praktijk: we zorgen voor gescheiden looproutes, daglicht in de behandelkamers, lood in de wanden van de röntgenkamers, een sterilisatieruimte waar je van vuil naar schoon werkt en een fijne wachtruimte. Wil je graag een elleboogkraan of liever een sensorkraan? Alles is mogelijk omdat wij maatwerk meubels ontwerpen.

Decoproject beeldmerk

wE KUNNEN niet wachten om met het interieur van jouw tandartspraktijk aan de slag te gaan!

Start jouw praktijkinrichting

Bij Decoproject begrijpen we dat het interieur van jouw tandartspraktijk van groot belang is voor de efficiëntie van jouw praktijk. Heb je een vraag of wil je een vrijblijvend adviesgesprek met Theo inplannen? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Logo Decoproject Wit
Scroll naar boven