Logo Decoproject Wit

Interieurontwerp & advies

Decoproject beeldmerk

jouw identiteit in een interieurontwerp

Always ahead

Het interieur van jouw organisatie is een verlengde van je bedrijfsidentiteit. Het is de eerste indruk, en dus een belangrijk visitekaartje. Het hoort aan te sluiten op de visie en hetgeen wat je als organisatie wil uitstralen richting jouw mensen. Of je nu een losse dienst nodig hebt, zoals een interieurontwerp of maatwerkoplossing, of een turnkey projectinrichter die het hele traject met je oppakt. Wij zorgen ervoor!

Decoproject beeldmerk

Van een interieurontwerp en
advies tot maatwerk

Interieuroplossingen

Met onze product- en materiaalkennis en visie op design zijn we in staat om advies te geven over jouw projectinrichting. Wil je naast advies ook graag een visualisatie? Dat kan! Je ontvangt een stijlvol ontwerp met aandacht voor jouw persoonlijke wensen, de bedrijfsstrategie en toekomstvisie. Ook maatwerk oplossingen zijn mogelijk. Dit zijn inspirerende en functionele oplossingen op maat zodat jouw ruimte goed tot zijn recht komt.

Decoproject beeldmerk

Hoe werken wij?

Onze gouden aanpak

Decoproject beeldmerk

Interieuradvies of maatwerkoplossingen

Alles is maatwerk

Ook kun je bij ons terecht voor specifiek interieuradvies of maatwerkoplossingen. Wij maken interieurconcepten die voorbereid zijn op de toekomst, doordat het maatwerk past bij de missie en visie van de opdrachtgever. Wij zijn een flexibele partij – turnkey oplossingen, uitsluitend het ontwerp of alleen de uitvoering van een standaard concept bieden we ook los aan.

Decoproject beeldmerk

WE KUNNEN NIET WACHTEN OM MET JOUW PROJECT
AAN DE SLAG TE GAAN

Wij werken aan méér dan projectinrichting. Met aandacht & passie bouwen we interieurprojecten op maat en verbinden ze met organisaties. Wat ons uniek maakt is dat wij alle disciplines voor jouw interieuroplossing in huis hebben. Wij bedenken, maken en optimaliseren interieuroplossingen die bijdragen aan de groei van jouw bedrijf.

WAAR ZET JIJ OP IN?

Logo Decoproject Wit
Elektronicawinkel Lunenburg
Scroll naar boven